Taiten titanový kuchařský nůž (13 cm, malý)
- Moderní design, neuvěřitelný výkon. Přesnost, která inspiruje.
- Malý kuchařský nůž Taiten 13 cm má dlouhou, širokou univerzální čepel ideální pro krájení masa a zeleniny
- Díky inovativní titanové čepeli je nůž velmi lehký, váží pouhých 63 g, což snižuje námahu rukou a umožňuje mimořádnou přesnost a snadné ovládání
- Revoluční technologie LZR-EDGE™ s částicemi karbidu titanu na ostří udržuje ostrost až 4x déle ve srovnání se běžnými čepelemi
- Ergonomická, trojrozměrně vzorovaná rukojeť poskytuje dokonalé držení
- Maximální odolnost proti korozi a výjimečně dlouhá životnost
- Nerezová stopka a koncovka v rukojeti zajišťují dokonalé vyvážení nože
- Doporučuje se ruční mytí a broušení pouze brusným kamenem
- Titan je nemagnetický, proto nůž nelze ukládat na nástěnnou magnetickou lištu nebo blok na nože
- Nepoužívejte nůž ke krájení zvlášť tvrdých předmětů, jako jsou zmražené potraviny nebo kosti
- Délka čepele: 13 cm
- Navrženo ve Finsku
Kuchyňské nože Fiskars Taiten jsou inovací, která rozvíjí představivost a nabízí naprostou kontrolu nad každým okamžikem vaší tvůrčí práce. Malý kuchařský nůž Taiten 13 cm má výjimečně lehkou titanovou čepel vážící pouhých 63 g, což umožňuje neuvěřitelnou přesnost, rychlost a lehkost ovládání. Revoluční technologie LZR-EDGE™, při níž jsou na ostří laserem naneseny částečky karbidu titanu, udržuje ostří až 4x déle ostré ve srovnání s běžnými noži. Titan také nabízí maximální odolnost proti korozi a dlouhou životnost. Dynamická, trojrozměrně vzorovaná rukojeť nože poskytuje pohodlné držení. Nerezová stopka a zakončení v rukojeti zajišťují dokonalé vyvážení nože pro nejrůznější techniky krájení masa a zeleniny. Upozorňujeme, že titan je nemagnetický, takže nůž nelze ukládat na nástěnnou magnetickou lištu nebo blok na nože. Vzhledem ke speciální titanové čepeli doporučujeme broušení pouze brusným kamenem a ruční mytí při čištění nože. Nůž nepoužívejte ke krájení zvlášť tvrdých předmětů nebo zmražených potravin. Záruka 25 let. Navrženo ve Finsku.