Nože a příslušenství
Správný nůž může mít při přípravě surovin zásadní význam. Nejenže je nezbytné vybrat správný styl nožů pro daný pokrm a úkoly, ale je také třeba zvážit, díky jakým vlastnostem - včetně pohodlí, estetiky, dlouhé životnosti a dalších - je nůž nebo sada kuchyňských nožů ideální pro Vás a Vaši kuchyni. Společnost Fiskars ví, jak důležité je vybavit Vaši kuchyni těmi správnými nástroji, a proto nabízíme nejen široký a promyšlený sortiment stylů nožů, ale také řady, které vyhovují všem Vašim nezbytným potřebám a vyhovují Vašim osobním preferencím.
Nože a příslušenství
Správný nůž může mít při přípravě surovin zásadní význam. Nejenže je nezbytné vybrat správný styl nožů pro daný pokrm a úkoly, ale je také třeba zvážit, díky jakým vlastnostem - včetně pohodlí, estetiky, dlouhé životnosti a dalších - je nůž nebo sada kuchyňských nožů ideální pro Vás a Vaši kuchyni. Společnost Fiskars ví, jak důležité je vybavit Vaši kuchyni těmi správnými nástroji, a proto nabízíme nejen široký a promyšlený sortiment stylů nožů, ale také řady, které vyhovují všem Vašim nezbytným potřebám a vyhovují Vašim osobním preferencím.
Akademie krájení
Existuje dobrý důvod, proč kuchařská škola vždy začíná výukou práce s nožem. Kvalitní osvojení krájecích technik je základní dovedností každého dobrého kuchaře, stejně jako jsou kvalitní nože základem dobře vybavené kuchyně. Nikdy není pozdě se něco naučit! Naše Akademie krájení Vám ukáže, jak správně a jednoduše plátkovat, krájet a loupat jako profesionál a jak si též vybrat ty nejvhodnější nástroje pro daný úkon.
Kuchyňské nože Fiskars
Dobře zásobená kuchyně si žádá velké množství kuchyňských nožů k různým řezným úkonům, ale jediným společným faktorem je, že všechny by měly mít ostré čepele. Při kontrolovaných a konzistentních řezech spoléháme na co nejostřejší čepele nožů, což ve skutečnosti zvyšuje bezpečnost jejich používání. Kuchařský nůž je pravděpodobně nejuniverzálnějším nástrojem, kterým může začít nejlepší sada nožů v každé kuchyni. Jeho široká čepel se skvěle hodí ke krájení, sekání a porcování masa, zeleniny a dalších věcí. Nůž na zeleninu také krájí a seká a je ideální i pro jemnější krájení a loupání. V sadě kuchyňských nožů se vám navíc bude hodit vroubkovaný nůž na pečivo pro krájení chleba a choulostivých potravin se silnější slupkou, jako jsou například rajčata.