Vaše rodina. Náčiní Fiskars.

Dokonalé spojení

Vaše rodina. Náčiní Fiskars.

Dokonalé spojení

Dopřejte si požitek z jednoduchého jídla: uvařte si dokonalé těstoviny

Chcete znát recept na dokonalé těstoviny? Jako základ budete samozřejmě potřebovat čerstvé suroviny a kvalitní náčiní. Hlavní je ale jedna tajná přísada, kterou vám dnes prozradíme: Opravdu neodolatelnou chuť těstoviny získají, když je připravujete společně. Svolejte všechny kuchtíky a se zbytkem už vám pomůžeme.

Dopřejte si požitek z jednoduchého jídla: uvařte si dokonalé těstoviny

Pasta Pomodoro

To nejjednodušší bývá často také nejlepší. A přesně to platí pro tyto minimalistické, ovšem mimořádně chutné těstoviny. Náš tip? Špagety uvařte al dente a použijte sladká rajčata a skutečně kvalitní olivový olej. 

Suroviny:

  • 1 balení vašich oblíbených špaget
  • ¼ dl olivového oleje
  • 4 stroužky česneku
  • 2 hrsti cherry rajčat
  • čerstvě umletý pepř
  • ½ dl sekaných čerstvých bylinek
  • ½ dl strouhaného parmazánu

1. Dejte vařit vodu a přidejte do ní špetku soli.

2. Až se voda začne vařit, vložte do ní těstoviny.

3. Vařte 8–10 minut.

4. Na olivovém oleji orestujte rajčata a čerstvý česnek.

5. Podle chuti osolte.

6. Přidejte nasekané čerstvé bylinky a dochuťte mletým pepřem.

7. Přidejte ke směsi do rendlíku špagety a 5 minut je nechte společně prohřát.

Dobrou chuť!

Pasta Pomodoro

Hlasujte pro své oblíbené těstovinové pokrmy!

Který máte nejraději?

1. Pomodoro
Proč dlouze přemýšlet, když si můžete dát skvělou klasiku? Ferrari mezi těstovinami?
2. Bolognese
Jídlo, které spolehlivě zahřeje i na duši: vydatné, syté a oblíbené u všech členů rodiny.
3. Carbonara
Protože spojení těstovin a slaniny požehnalo samo kulinářské nebe.
1
2

Struhadlo

Kde jsou těstoviny, tam musí být i parmazán. A můžete nám věřit, že struhadlo Fiskars strouhá opravdu nejlépe. Čistě, rychle a jednoduše. Co víc si přát?

1. Integrovaná miska. Skvělý způsob, jak suroviny nastrouhat bez nepořádku a uložit na později.

2. Víčko, díky němuž suroviny v misce zůstanou čerstvé.